Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Bavaria nagradni konkurs: SPREMI SE ZA BAVARIA LETO

Bavaria konkurs počinje 28.6.2021. godine u 08:00h i završava se 8.8.2021. u 23:59h, a organizuje u prodajnim mestima Merkator sistema, i to u svim prodavnicama Merkator, Roda i Idea, kao i u Idea online prodavnici.

Nagrade su:
Glavna nagrada– 1 x Iphone 12 Pro
Nedeljna nagrada – 6 x mini frižider
Dnevna nagrada – 42 x peškir za plažu
Nagrada svakog sata – 1.008 x majica
Ukupan broj dobitnika nagrada: 1057

Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Oglasi

Artikli koji učestvuju u konkursu su:
Bavaria Premium limenka 0,5l
Bavaria Original limenka 0.5l
Bavaria Premium 0.25 nepovratna boca
Bavaria Original 0.25 nepovratna boca
Bavaria Premium multipack (4xlimenka 0,5l)

Kupovinom Bavaria piva u iznosu od najmanje 199 dinara iz pravila u prodajnim objektima Merkator sistema, na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u ovom Konkursu. Jedan račun sa kupovinom Bavaria piva u iznosu od minimum 199 dinara sa sobom nosi samo jedan kod na slipu računa, neophodan za učešće u Konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u ovom Konkursu.

Kod dobijen na fiskalnom računu Učesnik unosi u polje predviđeno za kod i tako otpočinje igricu. Igrica je „collecting game“ u kojoj učesnik sakuplja Bavaria pivo (boca, limenka) i led u kiblu, a izbegava sve ostale elemente koji se pojavljuju i igrici. Bavaria pivo i led nose određen broj pozitivnih bodova, a svi ostali elementi koji se pojavljuju u igrici, a nisu Bavaria pivo i led, nose određen broj negativnih bodova. Igrica se tokom svog trajanja ubrzava, a završava se u momentu kada Učesnik propusti tri Bavaria piva, odnosno u momentu kada propusti treće po redu Bavaria pivo (bocu ili limenku).

Dodeljivanje poena u igrici se vrši na sledeći način:
Bavaria Original bezalkoholna limenka (ili boca): + 5 bodova
Bavaria Premium limenka (ili boca): + 5 bodova
Led: + 1 bod
Sladoled, koktel ili voće nose 1 negativan boNa web stranici www.bavarialeto.rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učsnika jeste broj ostvarenih bodova.

Oglasi
Oglasi

Nagrada svakog sata – pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svakog sata (npr. za pobednika u 14h, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila u tačno 15:05h)
Dnevna nagrada – pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svakog dana (npr. za pobednika u danu: 28.06.2021, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za taj dan u tačno 00:05h datuma 29.06.2021.)
Nedeljna nagrada – pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svake nedelje (npr. za pobednika u nedelji: od 28.06. do 04.07.2021, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za tu nedelju u tačno 00:05h datuma 05.07.2021.)
Glavna nagrada – pobednik će biti objavljen u roku od 7 radnih dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Kriterijumi za rangiranje učesnika su broj ostvarenih bodova i vreme za koje je učesnik ostvario iste, u periodu trajanja nagradnog konkursa. Ukoliko učesnik učestvuje više puta računa mu se najbolji rezultat, tako da se konačna rang lista formira tako da je najbolji učesnik onaj koji ima najviše bodova za što kraće vreme, u periodu trajanja Konkursa.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika nekom od poštanskih/kurirskih službi, a dobitnici će biti kontaktirani u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika.

Za pravila u učestvovanje poseti bavarialeto.rs