Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Bavaria konkurs počinje 23.07.2020. godine u 08:00h i završava se 02.09.2020. u 23:59h Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije, izuzev teritorije AP Kosova i Metohije i to u svim prodavnicama Tempo, Maxi i Shop&Go, kao i na online shop-u Maxi.

Nagrade su:
Glavna nagrada – 10 x električni trotinet za odrasle
150 x mali suncobran
200 x Bavaria majica
400 x Bavaria peškir
750 x Bavaria krigla

Pravo učešća u konkursu imaju sledeća lica: državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Kako učestvovati?
Kupovinom najmanje 3 komada Bavaria piva, u bilo kom pakovanju u prodajnim objektima definisanim u pravilima, na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u ovom Konkursu. Jedan račun sa kupovinom minimum tri Bavaria piva sa sobom nosi samo jedan kod na slipu računa, neophodan za učešće u nagradnom konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u konkursu. Konkurs se organizuje i sprovodi putem web sajta www.bavarialeto.rs

Oglasi

Na stranici bavarialeto.rs će za sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova. Ako postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.

Konačna rang lista dobitnika nonkursa će biti objavljena nakon završetka Konkursa na web sajtu www.bavarialeto.rs, najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana završetka konkursa. Lista će se zvati „Dobitnici nagrada“ i lista je jedina merodavna za priznavanje prava na nagradu.

Nagrade će dobitnicima biti poslate na kućne adrese nekom od poštanskih ili kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE