Nagradna igra Banca Intesa traje od 1. oktobra 2018. godine u 00 časova i završava 30. oktobra 2018. godine izvlačenjem nagrada.

Nagradni fond uključuje:
4 x magični vikend za 4 osobe u Disneyland® Paris u periodu od 30. novembra do 2. decembra 2018. godine (vrednost pojedinačne nagrade je 748.954,5)

Paket aranžman obuhvata:
– povratne avio-karte na relaciji Beograd – Pariz;
– dva noćenja u „New Port Bay Club Hotel“ u četvorokrevetnoj sobi;
– ulaznice za oba Disney® Paris zabavna parka za tri dana;
– četiri radionice – „Mickey’s Birthday card“, „Mickey’s Mania“, „Minnie’s cake & sweet“ i „Mickey’s Dance’“ – koje će biti organizovane u hotelu;
– polisu putničkog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Oglasi

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da podatke vaše transakcije, napravljene u periodu od 1. do 28. oktobra, Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom u minimalnom iznosu od 2.500 dinara u zemlji, odnosno 20 evra u inostranstvu, na bilo kom prodajnom mestu, POS terminalu kao i transakcije podizanja novca na bankomatu, unesete u kontakt formu na stranici BankaIntesa.rs

Broj transakcija koje možete napraviti jednom karticom i registrovati za učešće u nagradnoj igri je neograničen dok pojedinačna transakcija može biti registrovana samo jednom. Što veći broj transakcija registrujete, veće su šanse da budete dobitnik nagrade.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici kako osnovnih tako i dodatnih Banca Intesa Mastercard® Standard i Gold kreditnih kartica za fizička lica. Za korišćenje navedenog paket aranžmana neophodno je da putuje minimum jedna punoletna osoba dok deca moraju imati najmanje 4 godine u trenutku putovanja.

Izvlačenje dobitnika nagrada će se obaviti u prostorijama sedišta Priređivača, ul. Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd dana 30. oktobra 2018. godine sa početkom u 16 časova u prisustvu komisije.

Po završenom izvlačenju Priređivač će u roku od 7 (sedam) dana od dana izvlačenja
kontaktirati dobitnike Nagradne igre i obavestiti ih o osvojenoj nagradi. u roku od 15 (petnaest) dana od završetka nagradne igre, obavestiti Ministarstvo finansija – Poresku upravu o rezultatima Nagradne igre u robi i uslugama i objaviti spisak dobitnika u dnevnom listu „Večernje Novosti” i na internet sajtu Priređivača www.bancaintesa.rs i to objavom imena i prezimena dobitnika, kao i grada. Za pravila i unos transakcije kliknite OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA