Banca Intesa Srbija
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Banca Intesa nagradni konkurs se održava od 17.8.2021. u 16.00h do 22.8.2021. godine, zaključno sa 16:00h.

Nagrade:

Fond nagrada sastoji se od ukupno 3 nagrade:
1 x dres Del Piero
3 x fudbalska lopta
4 x promo zastavica

Pravo učestvovanja

Na nagradnom konkursu mogu učestvovati fizička lica, državljani Republike Srbije, s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su korisnici društvene mreže Instagram i koji na istoj prate zvaničnu stranicu Banca Intesa.

Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod organizatora ne mogu učestvovati u nagradnom konkursu. Učesnici Kviza ne mogu biti pravna lica.

Oglasi

Kako učestvovati?

Učenik treba da na svom Instagram profilu:

  1. postavi objavu fotografiju crteža na kom je njegovo dete ilustrovalo sebe sa svojim omiljenim fudbalerom, idolom na terenu, u periodu od 17.8.2021. u 16h do 22.8.2021. godine u 23.59h
  2. okviru iste objave taguje zvaničan profil Banke @bancaintesa, kao i zvaničan profil DDOR osiguranja Novi Sad @ddor_osiguranje uz dodate hashtag-ove #idolnaterenu i #italijanskifudbalskikamp2021.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Svaki korisnik ima pravo da objavi samo jedan crtež u okviru učešća na nagradnom konkursu. Ukoliko isti korisnik objavi dva ili više crteža kao odgovor na poziv za učešće u konkursu, biće automatski diskvalifikovan. Učesnici će biti diskvalifikovani iz učešća u Konkursu ukoliko koriste lažne profile. organizator može prema sopstvenoj diskreciji diskvalifikovati svakog Učesnika ukoliko ustanovi razumnu sumnju da koristi lažne podatke kako bi učestvovao u Konkursu.

Odabir dobitnika

U okviru konkursa biće nagrađena tri učesnika koja objave tri najzanimljivija crteža po mišljenju žirija sastavljenog od tima koji će činiti član Banca Intesa, član DDOR osiguranje Novi Sad, kao i nekadašnji fudbaler Dušan Savić.

Ukoliko se dobitnici u okviru svakog od nagradnih pitanja ne jave u roku od 24 sata od trenutka objave spiska dobitnika, biće kontaktiran prvi sledeći učesnik koji je tačno odgovorio na nagradno pitanje (asocijaciju) u okviru objave.

Preuzimanje nagrade

Nagrade će dobitnicima biti poslate preporučenom poštom.

Oglasi

Pravila konkursa

Za pravila Banca Intesa konkurs poseti www.bancaintesa.rs