Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Bananica nagradna igra i konkurs su na plavom linku ispod

>Bananica nagradna igra i konkurs <

Trajanje:

Bananica nagradni konkurs traje do 28.04.2022 do 23:59h, a oraganizuje ga Atlantic Štark na Instagram stranici Stark_Bananica

Nagrade:

  • Glavna nagrada:
    • 1 x Fujifilm fotoaparat
  • Utešne nagrade:
    • 4 x Slatki Bananica paket

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na učešće u Bananica konkursu nemaju lica zaposlena kod Atlantic Štark, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa

Kako učestvovati?

  1. Zaprati Instagram Bananica stranicu @stark_bananica
  2. U okviru Stark_Bananica Instagrama u story tamplate-u ubaci fotografiju koja opisuje ljubav, mezimicu, srećicu i optimistu koji se nalazi u highlights-u.
  3. Fotografiju postavi na svoj public Instagram profil I taguje Bananicu

Kreativnost je na prvom mestu koja će te dovesti i do nagrada – bilo da ubaciš fotografiju sa tvojim partnerom ili porodicom, koja predstvalja ljubav, najvećeg optimiste u društvu…

Oglasi

Saglasnost i prenos prava na korišćenje fotografija

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku koje objavljuje na društvenim mrežama učestvujući u konkursu.

Učestvovanjem, pobednik konkursa izričito izjavljuje da isključivo organizatoru prenosi predmetno, prostorno i vremenski neograničeno sva autorska imovinska prava na fotografijama (autorsko delo) bez obaveze navođenja imena autora.

Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju Organizatoru se ustupa pravo na lično dobro , bez posebne naknade , te Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu naknadu štete po osnovu korišćenja ličnog dobra i/ili zadržava regresno pravo prema učesniku konkursa u slučaju povrede bilo čijeg prava na lično dobro.

Oglasi
Oglasi

Odabir i objava dobitnika

Stručni žiri organizatora bira 5 dobitnika konkursa prema kriterijumu: najkreativniji/najzabavniji odgovor koji ispunjava uslove navedene u konkursu.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Bananica dana 29. aprila 2022. godine.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete najkasnije 45 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke za slanje paketa. Ako u navedenom roku ne dostave, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski pobednik.

Atlantic Štark ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Pravila i učestvovanje u Bananica konkursu

Za učestvovanje kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!