Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Atlas24h nagradna igra/nagradni konkurs traje od 13.05.2023. do 18.05.2023.

Nagrade:

  • 10 x paket pomoći na putu Atlas Nacionalni/Euro+/Guma!

Ukupan broj nagrada: 10

Opis nagrada

Nacionalni paket je najbolji paket pomoći na putu na tržištu za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju. Da li je to svakodnevna vožnja, turistički odmor, poslovni put ili neki drugi povod, ovaj paket će vam rešiti sve probleme koji vas mogu zadesiti na putu. Nacionalni paket nosi i titulu najprodavanijeg Atlasovog paketa. Sadrži po jednu veliku i malu asistenciju, koje vam obezbeđuju potpunu sigurnost na putu tokom cele godine. Velika asistencija podrazumeva povratak vozila na adresu sa neograničenom kilometražom šlepanja u slučaju kvara/saobraćajne nezgode ili popravku do 100 evra u Bosch Car Servisu, dok vam mala asistencija može pomoći za sitne kvarove ili kraća šlepovanja.
Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije.

Euro+ paket se izdvaja na tržištu po svojoj sadržini i kvalitetu i prilagođen je za sve vozače koji putuju u inostranstvo, bilo turistički ili poslovno. Pokriva sve države u Evropi (izuzev Srbije) kao i sva ostrva.
Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500€ ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor!

Oglasi

Pravo učešća

Možete se prijaviti samo iz Srbije.

Kako učestvovati?

  1. Zapratite @atlas24h i @auto_analiza
  2. U komentaru tagujte dva prijatelja sa kojima planirate autom na letovanje

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje 19.05.2023.

Objava dobitnika

Na @atlas24h i @auto_analiza

Pravila

Za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!