Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Ariel nagradna igra se organizuje u Lilly Drogerie u periodu od 01.05.2022 do 31.05.2022. na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 1 x Braun parna stanica (model: Braun Steam iron IS3155)
  • 10 x Lilly drogerie vaučer u vrednosti od 10.000 RSD

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Pravo učešća u konkursu nemaju zaposleni kod organzatora (New Moment New Ideas Company), P&G, Lilly Drogerie kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je:

Oglasi
  1. Kupiti bilo koji Ariel Oxi proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvati račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave na Instagram stranici Ariel Srbija @ariel_srbija opisati kako izgleda vaša priprema za izlazak ili putovanje

Odabir i objava pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa na Ariel Srbija @ariel_srbija Instagram stranici, najkasnije do 30.06.2022. godine.

Validacija dobitnika

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Ariel Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila Ariel nagradne igre

Ariel nagradna igra počinje 01.05.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!