Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Argeta nagradna igra uz Argeta Junior paštete traje u periodu od 16.10.2023. do 26.11.2023. do 23:59 časova na sajtu www.osvoji.argeta.com.

Nagrade:

 • GLAVNA NAGRADA:
  • 1 x Električni bicikl MS Energy e-bike M10 i kaciga za bicikl MS Energy
 • NEDELJNE NAGRADE:
  • 6 x Trotinet MID 1
  • 6 x Tablet Apple iPad 9
  • 30 x Prenosni zvučnik JBL CLIP 4 ECO
  • 30 x Dečiji sat Elari KidPhone FRESH
  • 48 x Ranac
  • 120 x Paket pašteta Argeta Junior

Ukupan broj nagrada: 241

Pravo učešća

Učesnici nagradne igre mogu da budu sva punoletna fizička lica sa stalnim boravištem u Republici Srbiji koji se prijave za učešće u nagradnoj igri tokom njenog trajanja.

U nagradnoj igri ne smeju da učestvuju lica zaposlena kod Organizatora nagradne igre ili agencije, kao ni članovi njihovih užih porodica (bračni drug, vanbračni partner, roditelji, deca) i ostala lica koja na bilo koji način neposredno učestvuju u sprovođenju nagradne igre.

Oglasi

Svaki učesnik sme da učestvuje u nagradnoj igri samo u svoje ime, a time potvrđuje da su svi dostavljeni podaci o ličnosti samo njegovi vlastiti podaci o ličnosti i da se slaže sa ovim Pravilima.

Argeta proizvodi i pakovanja koja učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju samo pakovanja Argeta Junior od 95 grama

Kako učestvovati?

 1. Kupovi bilo koje dve paštete Argeta Junior od 95 grama u trgovinskim radnjama
 2. Besplatno ispuni formular na veb-stranici www.osvoji.argeta.com i upiši sledeće podatke: broj računa, e-adresu i telefonski broj ili se prijavi preko Vibera na linku viber://chat?service=29130 (pokreni čet slanjem bilo koje poruke i prati instrukcije za unos telefonskog broja i broja fiskalnog računa – PFR broj)
 3. Sačuvaj račun sa kojim učestvuju u nagradnoj igri do kraja nagradne igre odnosno do dodele svih nagrada, jer on služi kao dokaz o kupovini

Napomene:

 • Svaki učesnik tokom nagradne igre može da pošalje neograničen broj prijava.
 • Učesnik koji je prijavu predao preko Vibera ili veb-formulara primiće povratnu informaciju o statusu svoje prijave čiji sadržaj će zavisiti od pravilne prijave i od toga da li je prijava već upotrebljena.
 • Važe oni računi na kojima su proizvodi kupljeni tokom nagradne igre

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje se odvija automatski, dostupni su podaci o vremenu prijave i vremenu izvlačenja koje agencija šalje arganizatoru.

U nagradnoj igri biće ukupno 241 nagradnih izvlačenja.

Za nedeljna izvlačenja važe računi sa proizvodima kupljenim tokom konkretne nedelje izvlačenja, a za glavno izvlačenje računi sa proizvodima koji su kupljeni od početka do kraja trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika nagrada će se odvijati u prostorijama agencije.

Oglasi

Nedeljna izvlačenja za 40 nedeljnih nagrada (1 trotinet, 1 iPad, 5 zvučnika, 5 pametnih satova, 8 rančeva, 20 paketa Argeta junior):

 • U ponedeljak 23.10. u 11.00 časova
 • U ponedeljak 30.10. u 11.00 časova
 • U ponedeljak 06.11. u 11.00 časova
 • U ponedeljak 13.11. u 11.00 časova
 • U ponedeljak 20.11. u 11.00 časova
 • U ponedeljak 27.11. u 11.30 časova

Jedan učesnik (telefonski broj) može da osvoji jednu nedeljnu nagradu u nedelji u kojoj je učestvovao sa važećim prijavama. Ukoliko učesnik želi da osvoji više nedeljnih nagrada, mora da učestvuje svake nedelje posebno.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade odvijati će se u ponedeljak 27.11. u 11.30 časova za sve prijave od 16.10. od 00:01 do 26.11.2023 do 23.59.59.

Prijave učesnika (broj mobilnog telefona i broj računa) koje su izvučene kao dobitne za nedeljnu nagradu, ne učestvuju u izvlačenju glavne nagrade, dok sve ostale važeće prijave istog dobitnika učestvuju.

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada će o pravu na nagradu biti obavešteni objavom najkasnije u roku od 8 dana posle svakog izvlačenja na veb-stranici www.osvoji.argeta.com uz objavu dela telefonskog broja i broja računa kojim je učesnik učestvovao.

Svi učesnici u nagradnoj igri se učešćem u njoj izričito slažu sa objavljivanjem svog telefonskog broja koji su poslali tokom učešća, tako da se prvih šest brojeva vidi, a zadnja tri ili četiri prekriju zvezdicama – npr. 065123**** na veb-stranici www.osvoji.argeta.com, u svrhu objavljivanja dobitnika nagrada.

Obaveštenje dobitnika

Dobitnici nagrada će o pravu na nagradu biti obavešteni i pismeno, e-poštom ili preko Vibera u roku od 8 dana nakon svakog izvlačenja.

Dobitnicima će biti zatraženo da dostave neophodne lične podatke organizatoru putem online obrasca – ime, prezime, adresa, grad, poštanski broj i email adresa, kao i da učitaju fotografiju računa sa kojim su učestvovali u nagradnoj igri.

Dodela nagrada

Dobitnik nagrade mora organizatoru dostaviti sve potrebne podatke za preuzimanje nagrade (adresu stalnog boravišta koje mora da bude na teritoriji Republike Srbije) u roku od 7 dana nakon prijema obaveštenja o pravu na nagradu e-poštom ili preko Vibera. U suprotnom se smatra da se dobitnik odrekao nagrade.

Nagrade će izvučeni dobitnici dobiti poštom odnosno kurirskom službom na trošak Organizatora. Ukoliko dobitnik nagrade ne preuzme nagradu u roku od 14 dana od slanja, gubi pravo na preuzimanje te nagrade.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.osvoji.argeta.com

Argeta nagradna igra traje do 26.11.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!