1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Nova Always nagradna igra je na linku www.nagradneigrers.com/tag/always/

Always nagradna igra/kampanja od ispod je trajala u dm drogerijama u periodu od 1.4.2023. u 00:00h do 30.4.2023. u 23:59h na
teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 2 x dm poklon kartica u vrednosti od 20.000 dinara
  • 3 x Fotoaparat Instax Mini 11

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradne igre.

Oglasi

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Kako učestvovati?

  1. Kupite bilo koji Always proizvod u dm prodavnici
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod nagradnog posta na Always Srbija Instagram profilu www.instagram.com/always_srbija/ napišite kreativan komentar na temu „Moja dnevna i noćna rutina“

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni na @always_srbija Instagram stranici.

Validacija dobitnika

Nakon završetka svake od Faza konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga.

Oglasi
Oglasi

Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona i fotografija računa kao dokaz o kupovini proizvoda.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @always_srbija Instagram profil

Always nagradna igra traje do 30.04..2023, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!