Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Always nagradna igra/konkurs traje do 31.01.2024. u 23:59h u prodavnicama dm-a.

Nagrade:

  • 1 x Samsung Galaxy Tab S9
  • 2 x dm poklon kartica u vrednosti od 20.000 dinara
  • 3 x Beurer HS80 presa za kosu

Ukupan broj nagrada: 6

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina  od datuma početka kampanje.

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju  kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Kupite bilo koji Always proizvod dm drogerijama
  2. Sačuvajte račun
  3. Podelite u komentaru na Instagramu profilu @always_srbija svoju odluku za predstojeću godinu

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Validacija dobitnika:  

Nakon završetka konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni  dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U  privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka  potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj  telefona i fotografija računa kao dokaz o kupovini proizvoda.  

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni na @always_srbija Instagram stranici.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New  Moment New Ideas Company dooHilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Učestvovanje

Za učestvovanje posetite Instagram profil @always_srbija

Za pravila nagradne igre kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!