Trajanje:

Always nagradna igra traje od 07.02.2022 do 04.03.2022. isključivo na teritoriji Srbije.

Nagrade:

 • 1 x Online konsultacija na temu Dizajn doma sa Jelenom Čaluković u vrednosti od 11.500RSD za prijave preko tima „Dizajn doma“ koji čini Jelena Čaluković
 • 1 x Online konsultacija na temu Zdrava hrana i recepti sa Dejanom Erić u vrednosti od 11.500 RSD za prijave preko tima ”Hrana” koji čini Dejana Erić
 • 1 x Online konsultacija na temu Digitalni sadržaj sa Natašom Pejašinović u vrednosti od 11.500 RSD za prijave preko tima ”Digitalni sadržaj”, koji čini Nataša Pejašinović

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod Organizatora, P&G Srbija, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koja direktno ili indirektno učestvuju u organizaciji ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učestovanje treba:

 1. Zapraiti @always_srbija profil
 2. Postaviti komentar na objavi influesera, i napisati svoje primere kome ili čemu su rekli DA u godini iza nas, ili će reći DA u 2022. godini. i tako postati inspiracija drugima da donesu svoju odluku i osnaže sebe da kažu DA stvarima i situacijama koje će im život načiniti lepšim.
 3. Ukoliko se prijavljuju:
  • preko tima „Hrana“ koji čini Dejana Erić, potrebno je da zapratiti Instagram profil @dejanaeric
  • ukoliko se prijavljuju preko tima ”Digitalni sadržaj” koji čini Nataša Pejašinović, potrebno je da zaprate Instagram profil @natasa_pejasinovic
  • ukoliko se prijavljuju preko tima ”Dizajn doma” koji čini Jelena Čaluković, potrebno je za zaprate
   Instagram profil @colola.

Napomene:

Svaki učesnik/ca može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da osvoji samo jednu nagradu.

Odabir i objava dobitnika

Stručni žiri na osnovu kriterijuma kreativnosti i ispunjenih uslova bira pobednike koji će osvojiti nagradu.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa, najkasnije do 11.03.2022. na
Instagram stranici Always Srbija (https://www.instagram.com/always_srbija/ )

Validacija pobednika

Nakon završetka konkursa, Ogranizator će raditi na validaciji pobednika i dobitnika nagrada.
Nakon objave pobenika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Instagram stranici Always Srbija (https://www.instagram.com/always_srbija/ ), najkasnije sedam dana od dana objave sa podacima: puno ime i prezime, e-mail, broj mobilnog telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, slanjem uputstva za preuzimanje nagrade na e-mail adresu najkasnije 30 dana od dana proglašenja pobednika.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kaodobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila

Always nagradna igra 2022 traje 04.03.2022, a za pravilnik kliknite OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments