Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Always konkurs se organizuje u periodu od 1.6.2021 do 30.6.2021. isključivo na teritoriji Srbije.

Nagrade su:
3 x Huawei Watch Fit
5 x dm poklon kartica u vrednosti od 5.000 RSD

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Zaposleni kod Organzatora, P&G Srbija, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koja direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Da bi učestvovali u konkursu, potrebno je da učesnici:
1. Kupi bilo koje Always pakovanje uložaka u @dm_srbija drogerijama
2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
3. Zaprati profile @always_srbija i @dm_srbija
4. U komentaru ispod nagradnog posta na @always_srbija Instagram stranici opišu koji sport im pomaže da budu dobro raspoloženi i aktivni

Oglasi

Svaki učesnik može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da osvoji samo jednu nagradu, ukoliko žiri prepozna njegovo delo kao adekvatno na osnovu parametara koji se pre svega odnose na kreativnost.

Stručni žiri na osnovu kriterijuma kreativnosti i ispunjenih uslova bira pobednike koje će osvojiti nagradu.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa, na Instagram stranici Always Srbija https://www.instagram.com/always_srbija/

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Instagram stranici Always Srbija (https://www.instagram.com/always_srbija/) , najkasnije sedam 7 dana od dana objave sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, broj mobilnog telefona, kao i fotografijom računa kao dokazom o kupovini proizvoda. Nagrade će biti dostavljene kuririskom službom na kućnou adresu.

Oglasi
Oglasi