Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nagradna igra AIK Banke “Kofer u ruke i put pod noge!” priređuje se na teritoriji Republike Srbije, u trajanju od 30 dana, sa početkom 20.08.2018. godine i završava se 18.09.2018. godine.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi: 753.116,83 dinara i sastoji se od sledećih nagrada:
Prva nagrada: 1 x putovanje za dvoje, Kempinski Palace 5* Portorož, 3 noćenja sa avio prevozom, transferom sa aerodroma Ljubljana u oba smera i 50 min. masažom za dve osobe. Vrednost nagrade iznosi 334.596,00 dinara
Druga nagrada: 1 x putovanje za dvoje, Grand Hotel &SPA 4* Kopaonik, 5 noćenja, polupansion, masaža za 2 osobe, ručak uz bocu vina. Vrednost nagrade iznosi 166.000,00 dinara
Treća nagrada: 3 x vikend za dvoje u hotelu Sheraton 4* Novi Sad, noćenje sa doručkom i uključenim koriščenjem Wellnes&Spa zone kao i teretane. Ukupna vrednost nagrade iznosi 63.736,83 dinara
Utešne nagrade: 3 x Carnex proizvodi u težini dobitnika (maksimum 80 kg). Ukupna vrednost utešnih nagrada iznosi 188.784,00 dinara.

Uslov za učešće u Nagradnoj igri stiču svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Classic i Visa Gold) koji za vreme trajanja Nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju (plaćanje roba i usluga) na POS terminalima u zemlji i inostranstvu svojom Visa platnom karticom AIK Banke u iznosu od/i većem od 1.500,00 RSD.

Svaki korisnik Visa platnih kartica AIK Banke može učestvovati u Nagradnoj igri neograničeni broj puta, odnosno sa neograničenim brojem transakcija. Svaki učesnik može ostvariti pravo samo na jednu od nagrada, i to za onu transakciju za koju bude prvo izvučen. U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati korisnici Visa poslovnih kartica AIK Banke, odnosno pravna lica. Podizanje gotovine na ATM aparatima i podizanje gotovine na šalterima AIK Banke neće se smatrati radnjom kojom se stiče uslov za učestvovanje u Nagradnoj igri.

Oglasi

Samim izvršenjem transakcije korisnik Visa platnih kartica AIK Banke direktno postaje učesnik Nagradne igre, prihvata Pravila nagradne igre i ulazi u sistem nagrađivanja nagradne igre.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “BLIC” 28.09.2018. kao i na internet stranici Priređivača: www.aikbanka.rs. Nagrade će biti uručene svim dobitnicima u roku od najviše 15 dana od dana objavljivanja rezultata izvlačenja.