Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Ada Mall nagradna igra traje od 28.08.2023. godine sa početkom u 10:00 h i završava se 20.09.2023. godine u 21:59 h.

Nagrade:

  • Vrednosni vaučer Caliope Brenda u iznosu od 36.000 RSD
  • Vrednosni vaučer Terranova brenda u iznosu od 36.000 RSD
  • Vrednosni vaučer H&M Brenda u iznosu od 36.000 RSD
  • Vrednosni vaučer CCC brenda u iznosu od 36.000 RSD
  • Vrednosni vaučer Beo Sport brenda u iznosu od 36.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 5

Priređivač nagradne igre

COMMERCIAL DEVELOPMENTS PREDUZEĆE ZA RAZVOJ PROJEKАTA O NEKRETNINAMA DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD, ulica Milutina Milankovića broj 7đ, Novi Beograd, Beograd, matični broj 20101989

Pravo učešća

Pravo na učešće u izvlačenju nagrada u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Pravo na učešće nemaju lica zaposlenih kod priređivača i lica zaposlenih u maloprodajnim objektima Ada Mall-a, radnjama čiji računi mogu učestvovati u nagradnoj igri.

Kako učestvovati?

  1. Priloži dokaz o kupovini – jedan fiskalni račun minimalne vrednosti 6.000 RSD ili 2 fiskalna računa koja zajedno imaju vrednost minimum 6.000 RSD izdati u fashion and accessories maloprodajnim objektima, uključujući i parfimerije, i radnje koje u svojoj delatnosti prodaju tehniku i tehničke usluge navedenim u pravilima
  2. Na pristupnici upiši čitko, štampanim slovima svoje lične podatke: ime, prezime, email adresu, broj telefona, kao i naziv prodavnice/a u kojoj je račun/i izdat kao i iznose na računima.
  3. Popunjena pristupnicu ubaci u za to namenjenu kutiju koja stoji kod Info pulta na prizemlju Ada Malla

Spisak radnji u kojima je nije moguće kupiti robu za koju se dobijaju računi koji mogu da učestvuju u Nagradnoj igri (računi radnji koji ne mogu da učestvuju u nagradnoj igri):

A1, Alfaparf, ALTA menjacnice, Asia Food, Aviff Group / Masazne fotelje, Bex Express i Vakel, Bubble CarWash, Bubble Tea, Burrito Madre, Cafe Music, Candy Universe, Chimney Cake, Cinestar, Coffee Dream, Cotton Candy, D Express, Food Square, Generali Osiguranje Srbija, igraj.rs, Insta Foto Kiosk I, Insta Foto Kiosk II, Kayak, Kfc, Kuca strave, Lawconcept.rs fashion and bar, Luff, McDonald’s, Menjacnica Diplomat Pay, Monument, Mts, Ostrvo sa blagom, Raiffeisen Bank, Slot Club Macao Gold, Starbucks Coffee, Sushi box, Urban Pizza, Vip Menjacnica, Walter, Wizard, Yettel, Tref (zdrava hrana)

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati računi izdati u Maxi Supermarketu, Food courta i Restorana i Kafića, telecom firme kao i objekti koji pružaju usluge u Ada mall-u, a koje su navedene u pravilima.

Oglasi
Oglasi

Napomene:

  • Svaki učesnik je u obavezi da čuva račune koje su kao prilog nagradnoj igri i da ih ukoliko je osvojio nagradu priloži kao dokaz.
  • Čuvanje računa je obavezno i ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da priloži račune isti neće biti u mogućnosti da osvoji nagradu već će se izvlačenje ponoviti.

Izvlačenje dobitnika

21. septembra izvlači se 5 srećnih dobitnika koji će obnoviti svoj garderober i obradovati sebe ili nekog svog posebnog.

Objava dobitnika

Objava dobitnika nagrada će se vršiti dana 21.09.2023.godine, a biće objavljena na zvaničnoj internet stranici www.adamall.com u roku od 24h od izvlačenja nagrada i biće dostupna 30 dana nakon isteka nagradne igre.

Obaveštenje dobitnika

Priređivač će kontaktirati dobitnike telefonom ili putem mail-a najkasnije u roku od 7 dana od izvlačenja dobitnika, a radi obaveštavanja o mestu i vremenu gde nagrada može biti preuzeta

Dodela nagrada

Dobitnik može da preuzme nagradu najranije na dan kada ga je priređivač kontaktirao sa obaveštenjem o mestu i vremenu preuzimanja nagrade, a najkasnije 20 dana od dana kada ga je priređivač kontaktirao.

Nagradu je dužan da preuzme dobitnik lično ili osoba koju dobitnik na to ovlasti specijalnim punomoćjem na kojem je potpis dobitnika overen od strane notara

Pravila

Za pravila u Word dokumentu kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!