Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Voda Voda nagradna igra/nagradni konkurs se organizuje od 08.05.2023.godine od 00:00 h do 08.06.2023.godine
do 23:59.

Nagrade:

 1. Nagrada: 1 x TRAKA ZA TRČANJE
 2. Nagrada: 2 x ELIPTIČNI TRENAŽER
 3. Nagrada: 3 x MOUNTAIN BIKE
 4. Nagrada: 5 x FITPASS (6 meseci članarina)
 5. Nagrada: 10 x SMART WATCH FIT
 6. Nagrada: 20 x PROSTIRKA ZA VEŽBANJE I LOPTA ZA PILATES
 7. Nagrada: 30 x NACON CONTROLLER TEGOVI 2x2kg i ELASTIČNA TRAKA ZA VEŽBANJE
 8. Nagrada: 50 x VODAVODA PEŠKIR ZA TRENING
 9. Nagrada: 100 x VODAVODA MAJICE – 100 nagrada

Ukupan broj nagrada: 221

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo učešća

Učesnici nagradnog konkursa moraju imati boravište ili prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

U kreativnom nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa (zaposleni u kreativnoj agenciji Executive Group d.o.o. kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Kako učestvovati?

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik treba da ispuni sledeće uslove:

 1. Da u nekom od maloprodajih objekata „Delhaize“ (Tempo, Mega Maxi, Maxi i Shop&Go) učesnik izvrši kupovinu 6 flaša VODAVODA Sport Cap 1l na jednom ili više računa u periodu od 08.05. – 08.06.2023.
 2. Sačuva fiskalni račun/račune na kome je prikazana predmetna kupovina proizvoda do momenta proglašenja pobednika konkursa
 3. Da otključa svoj Instagram profil u periodu trajanja konkursa a sve do momenta proglašenja pobednika konkursa
 4. Da video ili fotografiju rekreacije ili treninga na otvorenom prostoru ili zatvorenom prostoru sa VODAVODA Sport Cap 1l, na kome se vidi kako trenira uz proizvod, okači na svoj Instagram profil, taguje i zaprati @vodavoda_worldwide i @maxi_srbija uz hashtag #sportcapkonkur

Napomene:

 • U slučaju kupovine 6 flaša VODAVODA Sport Cap 1l jednom kupovinom, potrebno je da ta kupovina bude prikazana na jednom fiskalnom računu.
 • U slučaju kupovine 6 flaša VODAVODA Sport Cap 1l kroz više kupovina, potrebno je da te kupovine budu prikazane slanjem svih fiskalnih računa koji dokazuju kupovinu.
 • Uz fotografiju ili video sa kojima se učestvuje na konkursu i uz gore navedeni fiskalni račun, potrebno je da učesnik na zahtev organizatora dostavi svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon

Fotografija ili video učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • potrebno je da sadrži inkorporiranu flašu VODAVODA SPORT CAP 1l na fotografiji/u video snimku
 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava
 • ne sme da sadrži šokantne, vulgarne, ili klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga, niti da bude kompromitujuće za samu osobu koja je video postavila.

Odabir dobitnika

Dobitnicima kreativnog nagradnog konkursa se smatraju učesnici koji po mišljenju žirija postave ivnije fotografije ili video kojima e, uz vidljivost VODAVODA SPORT CAP 1l, prikazana rekreacija ili trening kao sastavni deo aktivnog
života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabir najkreativnijih fotografija ili videa se vrši stručnom ocenom tročlane izborne komisije Gold drink d.o.o. imenovane od strane ovlašćenog lica.

Osnovni kriterijumi izborne komisije za ocenu fotografija i videa pristiglih u okviru kreativnog nagradnog onkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja kreativnog predloga, izborna kmisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti Zapisnik o procesu odabira dobitnika nagrada.

Izborna komisija će po istim kriterijumima vršti rangiranje nagrađenih po kategorijama nagrada.

Objava dobitnika

Spisak dobitnika NAGRADNOG KONKURSA biće proglašen najkasnije dve nedelje po završetku konkursa bjavom dobitnika na Instagram profilu @vodavoda_worldwide.

Uručenje nagrada

Organizator će prve tri nagrade uručiti najkasnije 30 dana od dana objave dobitnika, a ostale nagrade će uručiti putem pošte najkasnije 30 dana od dana objave dobitnika

Organizator će dobitnike kontaktirati na poslednje poznate kontakt podatke kojima on raspolaže, odnosno koje su učesnici naznačili. Ako poštanska služba ne nađe dobitnika na konkretnoj adresi, odnosno ako se dva puta vrati pošiljka,
time prestaje obaveza Organizatora da isporuči nagradu i dobitnik istu može preuzeti isključivo na adresi
GOLD DRINK doo, ul. Matije Korvina 17, 24000 Subotica.

Pri obaveštavanju o potencijalnom dobitku nagrade svaki dobitnik je dužan da na zahtev Organizatora, dostavi original fiskalni račun/e kao potvrdu o kupovini šest flaša proizvoda VODAVODA SPORT CAP 1l u periodu 08.05. – 08.06.2023. Tek ako je ispunio sve pravilima definisane uslove konkursa, potencijalni dobitnik se smatra i zvaničnim dobitnikom nagrade.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.instagram.com/vodavoda_worldwide/

Voda Voda nagradna igra traje do 08.04.2023, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!