2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nikšićko nagradna igra traje od 05.05.2022. godine u 08:00h i završava se 26.05.2022. u 23:59h

Nagrade:

 • Nedeljna nagrada:
  • 6 x Vaučer Higlander (Ukupno 3 nedeljne nagrade)
 • Dnevna nagrada:
  • 21 x komplet za planinarenje (ranac, šator i štapovi za planinarenje) – ukupno 21 dnevna nagrada

Pravo učešća

Pravo učešća u konkursu imaju sledeća lica: državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili su po drugom osnovu angažovana na nagradnoj igri , kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca (u daljem tekstu: članovi najuže porodice)

Kako učestvovati?

Konkurs se organizuje u prodajnim mestima Delhaize sistema, i to u svim prodavnicama Tempo, Tempo Ekspres, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go.

Oglasi

Artikli koji učestvuju u konkursu su:
Nikšićko Pivo limenka 0,5l

Za učestovanje:

 1. Kupi najmanje 3 komada Nikšićko Pivo limenke 0.5l u prodajnim objektima Delhaize (Maxi, Mega Maxi, Tempo, Tempo Ekspres i Shop&go)
 2. Sačuvaj račun i dodatak fiskalnog računa na kojem se se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće
 3. Pristupi web sajtu www.niksickonagradjuje.rs
 4. Unesi kod sa računa u polje predviđeno za kod
 5. Odigraj igricu „collecting game“
 • Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa
 • Jedan račun sa kupovinom minimum 3 navedena artikla sa sobom nosi samo jedan kod na slipu računa, neophodan za učešće u konkursu.
 • Učesnici su dužni da sačuvaju svoje fiskalne račune, koje su dobili prilikom kupovine i ostvarili kod za učešće u konkursu.

Pravila Nikšićko igrice

U igrici se sakuplja Nikšićko Pivo (Nikšićko pivo limenka, Nikšićko Pivo boca, Nikšićko Tamno limenka, Nikšićko Tamno boca, Nikšićko IPA limenka) u gajbu, a izbegava sve ostale elemente koji se pojavljuju i igrici.

Igrica se tokom svog trajanja ubrzava, a završava se u momentu kada učesnik propusti tri Nikšićko Piva, odnosno u momentu kada propusti treće po redu Nikšićko Pivo (bocu ili limenku).

Oglasi
Oglasi

Nikšićko Pivo limenke i boce nose određen broj pozitivnih bodova, a svi ostali elementi koji se pojavljuju u igrici, a nisu Nikšićko Pivo, nose određen broj negativnih bodova.

Dodeljivanje poena u igrici se vrši na sledeći način:

 • Nikšićko Pivo limenka 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Pivo povratna boca 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Tamno limenka 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Tamno povratna boca 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Pivo nepovratna boca 0,33l: +5 bodova

Odabir pobednika

Na web stranici www.niksickonagradjuje.rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učsnika jeste broj ostvarenih bodova.

Objava pobednika

Nakon završetka konkursa, biće objavljena konačna rang lista dobitnika tj. lica koja su osvojila nagrade.

 • Dnevna nagrada – pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svakog dana (npr. za pobednika u danu: 15.05.2022, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za taj dan u tačno 00:05h datuma 16.05.2022.)
 • Nedeljna nagrada – pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svake nedelje (npr. za pobednika u nedelji: od 9.05. do 15.05.2022, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za tu nedelju u tačno 00:05h datuma 16.05.2022.)

U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove. Razumevanja radi, učesnik koji je ostvario isti broj bodova kao drugi učesnik ili učesnici, ali za kraće vreme igranja igrice, imaće prednost u rangiranju u odnosu na drugog učesnika ili učesnike sa istim brojem bodova.

Način i rok predaje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika.

Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od Dobitnika. Ukoliko im se ne može dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnik, organizator nije u obavezi da uruči nagradu Dobitniku.

Oglasi
Oglasi

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun (fiskalni dodatak) kao dokaz kupovine proizvoda – dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Nagrada je neprenosiva i može je iskoristiti samo dobitnik nagrade.

Pravila Nikšićko nagradne igre

Nikšićko nagradna igra traje 26.05.2022, a za učestvovanje posetite www.niksickonagradjuje.rs

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!