Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradni konkurs traje od 1.4.2021. godine (od 00:00 h) do 31.3.2022. godine (do 23:59 h).

Nagrade:

Svaki mesecu bira se 10 pobednika koji dobijaju po jedan vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD
Vaučeri se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji.

Ko može da učestvuje u Lidl nagradnom konkursu?

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno lice koje je na dan početka konkursa u tekućem mesecu punoletno, sa prebivalištem u Srbiji i koje je posetilo neku Lidl-ovu prodavnicu.

Učešće u nagradnom konkursu je besplatno i nezavisno od prethodno date ocene. Broj fiskalnog računa se unosi samo kako bi se obezbedilo da je učesnik zaista posetio prodavnicu i da isto lice samo jednom učestvuje u konkursu u toku meseca.

Oglasi

Zaposleni u Lidlu nemaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu.

Kako učestvovati?

Nagradni konkurs se sprovodi svakog meseca i počinje svakog prvog u mesecu u 00:00 h i završava se svakog poslednjeg dana u mesecu u 23:59 h, a u naznačenom periodu trajanja nagradnog konkursa. Odnosi se na celo područje Republike Srbije.

Za učešće treba:

  1. Posetiti neku Lidl-ovu prodavnicu
  2. Posetiti stranicu www.lidl.rs/tvoje-misljenje
  3. Izabrati prodavnicu i recite svoje mišljenje

Nakon što odgovorite na sva pitanja, imate mogućnost učestvovanja u konkursu i to klikom na opciju “Da, želim da učestvujem u nagradnom konkursu. Pročitao/la sam uslove učešća i obaveštenje o obradi podataka i prihvatam ih.” Klikom za učešće u nagradnom konkursu učesnik potvrđuje da je prihvatio uslove učešća u celosti.

Potrebno je da odgovoriš na sledeće pitanje:
“Od ukupnog broja domaćih proizvoda iz Lidl asortimana, koji procenat njih nosi žig Čuvarkuća?”

10 učesnika čiji odgovori budu najpribližniji tačnom odgovoru osvojiće nagradu. Ukoliko dobijemo više istih odgovora, dobitnici će biti određeni prema pravilu ko je bio najbrži u davanju odgovora.

Pravila:

  • Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu za tekući mesec.
  • Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog broja fiskalnog računa, imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu tokom nagradnog konkursa u toku tekućeg meseca.
  • Ukoliko se učestvuje više puta u toku jednog meseca ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.
  • Učešće je moguće do poslednjeg dana tekućeg meseca do 23:59 časa za nagradni konkurs u tom mesecu klikom na https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje. Merodavno je elektronski zapisano vreme prijema seta podataka iz prijave o učešću u sistemu.

Kada i kako se biraju pobednici?

Među svim učesnicima u nagradnom konkursu u toku jednog meseca, bira se 10 pobednika. Pobednike bira žiri organizatora do 15. u narednom mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Žiri čini 2 zaposlena kod organizatora. Pobednik se određuje na osnovu kriterijuma odgovora na pitanje: “Od ukupnog broja domaćih proizvoda iz Lidl asortimana, koji procenat njih nosi žig Čuvarkuća?”

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Kako se pobednik obaveštava/kontaktira?

Pobednik se obaveštava u roku od sedam dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Pravila i učestvovanje

Za pravila i učešće poseti https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje

Oglasi