8 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Najnovija Jacobs nagradna igra i Jacbos konkurs su na sledećem crvenom linku Najnovija Jacobs nagradna igra i Jacobs konkurs Jacobs nagradna igra/nagradni konkurs se organizuje i sprovodi u periodu od 28.9.2022 do 25.10.2022. do 23h u prodajnim objektima Delhaize Srbija (Maxi, Mega Maxi, Tempo, Shop&Go) i na sajtu www.jacobskonkurs.rs

Nagrade:

 1. nagrada: 10 x De Longhi aparat za kafu espresso (okvirna vrednost 40.000din/kom)
 2. nagrada: 10 x mobilni telefon Samsung (okvirna vrednost 40.000din/kom)
 3. nagrada: 10 x laptop kompjuter (okvirna vrednost 35.000din/kom)
 4. nagrada: 10 x aparat za kafu Nespresso kompatibilan (okvirna vrednost 17.000din/kom.)
 5. nagrada: 10 x Nutri bullet blender aparat (okvirna vrednost 8000 din./kom.)
 6. nagrada: 10 x prenosivi Bluetooth zvučnik (okvirna vrednost 14000din./kom.)
 7. nagrada: 10 x paket Jacobs kafe (okvirna vrednost 4000din./kom.)

Ukupan broj nagrada: 70

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.

U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod Organizatora, Realizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom. Pod užom porodicom se podrazumeva društvena grupa koja se sastoji od supružnika i najbližih krvnih srodnika (roditelji i deca) koji obično žive zajedno.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

 1. KUPITE bilo koju Jacobs Instant, tradicionalnu kafu ili kafe kapsule u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 699,00 dinara u nekom od MAXI, MEGA MAXI, SHOP&GO I TEMPO PRODAJNIM OBJEKTIMA. Proizvodi koji učestvuju u akciji su: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Jacobs Nespresso kompatibilne kapsule.
 2. SAČUVAJTE FISKALNI RAČUN
 3. Posetite sajt www.jacobskonkurs.rs
 4. Da biste se prijavili za učešće u nagradnom konkursu na sajtu, potrebno je da UNESETE SVOJE PODATKE (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložite (uploadujte) sliku računa kupovine (jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput. Učesnici mogu učestvovati sa jednim računom samo jedan put).
 5. Izaberite temu i popunite kreativni odgovor uz odgovarajuće ilustracije do 25.10.2022 do 23h

Teme su:

1. JACOBS MAGIČNA AROMA
2. PRIJATELJI I KAFA
3. INTERNACIONALNI DAN KAFE
4. JACOBS INSPIRACIJA DANA

ZADATAK NAGRADNOG KONKURSA: Svi učesnici treba da na jednu od ponudjenih tema napišu kreativni nastavak zadate rečenice koji zatim mogu i vizuelno predstaviti u formi dodatnih stikera ili pridodavanjem sopstvenih slika i elemenata. Zadatak je da na što zanimljiviji i kreativniji način dočaraju izabranu temu.

Oglasi
Oglasi

Napomena:

 • Nakon prijave i validacije računa od strane organizatora konkursa, dobijate pristup nagradnom konkursu. Neregularne prijave neće moći da učestvuju.
 • Prijave se moraju postaviti sa validnim podacima. One lažno postavljene niti sa neregularnim kodovima/računima neće ući u izbor za nagradu. Podaci koji budu uneti moraju biti verodostojni. U slučaju da žiri uoči bilo koju zloupotrebu od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici, bez upozorenja, biće diskvalifikovani iz nagradnog konkursa.

Odabir dobitnika

Stručni žiri će na dan završetka konkursa odabrati najkreativnije predloge koji će biti nagrađeni i objaviti rang listu pobednika (najkasnije 5 dana nakon zatvaranja konkursa).

Objava dobitnika

Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 5 dana od zatvaranja nagradnog konkursa dana 25.10.2022 u 23h.

Dodela nagrada

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu. Podaci koje dobitnik pošalje koristiće se isključivo radi identifikacije dobitnika i neće dalje biti procesuirani ili stavljani u bazu podataka. Nagrađeni učesnik mora imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica putem broja telefona koji su dostavili radi podele nagrade i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka izbora dobitnika, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom rezervnom učesniku. Za svakog izabranog dobitnika, komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati rezervne dobitnike koji će, u slučaju neodazivanja biti kontaktirani.

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu.

Pomoć i informacije

Za sve primedbe, ali i za sva pitanja učesnici nagradnog konkursa mogu kontaktirati Organizatora putem e-mail adrese reklamacije@nelt.com

Učestvovanje i pravila

Za prijavu posetite www.jacobskonkurs.rs

Oglasi
Oglasi

Jacobs nagradna igra traje do 25.10.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
8 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!