Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Barcaffe nagradna igra je na linku www.nagradneigrers.com/tag/barcaffe/

Barcaffe nagradna igra/konkurs traje od 18.04.2022. od 18:00 do uključujući 29.05.2022. do 24:00.

Nagrade:

 • GLAVNA NAGRADA: Samsung Galaxy Z Fold3 5G mobilni telefon
 • 6 x Samsung Galaxy Watch4 Classic ručni sat (1 sat nedeljno)
 • 30 x Barcaffe čaša za višekratnu upotrebu (5 čaša nedeljno)

Pravo učešća

Pravo učešća u Barcaffe nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod organizatora Atlantic Grand d.o.o., agencije ili bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Kako učestvovati?

 1. Napravi kreativnu fotografiju koja uključuje Barcaffe espresso on the go čašu (za spisak prodajnih mesta Barcaffè ON THE GO klikni OVDE)
 2. Poseti sajt nagradne igre www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 3. Pošalji fotografiju

Učesnik može učestvovati u nagradnom konkursu sa svojim ličnim podacima više puta s različitim fotografijama ali ima pravo primiti samo jednu nedeljnu nagradu (navedeno se ne odnosi na dobitnika glavne nagrade).

Oglasi

Napomene:

 • Traži se najkreativnija fotografija koja uključuje Barcaffe espresso on the go čašu.
 • Na priloženoj fotografiji obavezno se mora nalaziti i papirna čaša Barcaffe ON THE GO
 • Učesnici mogu poslati najviše jednu fotografiju u okviru jedne prijave

Za spisak prodajnih mesta Barcaffè ON THE GO klikni OVDE

Odabir dobitnika

Izbor dobitnika bazira se na atraktivnosti fotografije i poruci koju šalje njen sadržaj.

Fotografija mora sadržati jednu ili više papirnih čaša Barcaffe ON THE GO. Prodajna mesta Barcaffè ON THE GO navedena su u prilogu.

Oglasi
Oglasi

Svake nedelje, žiri će izabrati jednu najatraktivniju fotografiju za nedeljnu nagradu (sat) i 5 utešnih nedeljnih nagrada (čaša). Izbor dobitnika nedeljnih nagrada izvršiće tročlana komisija.

Izbor dobitnika nedeljnih nagrada održat će se:

 1. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 18.4.2022. do 24.4.2022, a biće objavljeni do 29.4.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 2. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 25.4.2022. do 1.5.2022, a biće objavljeni do 7.5.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 3. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 2.5.2022. do 8.5.2022, a biće objavljeni do 14.5.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 4. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 9.5.2022. do 15.5.2022, a biće objavljeni do 21.5.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 5. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 16.5.2022. do 22.5.2022, a bit će objavljeni do 28.5.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
 6. nedelja trajanja nagradnog konkursa- za izbor najkreativnijih fotografija, koji će stići u razdoblju od 23.5.2022. do 29.5.2022, a biće objavljeni do 4.6.2022. na web stranici www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak
  Izbor najbolje fotografije koja će osvojiti glavnu nagradu u nagradnom konkursu izvršiće se biranjem najkreativnije među svim izabranim nedeljnim dobitnicima i održaće se 6.6.2022. godine.

Izboru glavne nagrade radi tročlani žiri, koji se sastojati od 3 predstavnika organizatora.

Dobitnik glavne nagrade će biti objavljen imenom i prezimenom na www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak,
https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoSrbija/ i Barcaffe Espresso (@barcaffeespresso) Instagram sajtu najkasnije do 6.6.2021. do 00.00h.

Obaveštenje pobednika

Dobitnici će u roku od jedne nedelje od izbora biti obavešteni o primanju nagrade e-poštom na e-adresu navedenu tokom učešća.

Ako dobitnik ne odgovori na primljenu e-poštu u roku od 2 dana, smatra se da ne želi preuzeti nagradu.
Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade u obavezi da dostavi organizatoru nagradnog konkursa svoju adresu i JMBG broj. Preuzimanje svih nagrada će biti organizovano nakon završetka konkursa. Po potrebi, dobitnik će pre preuzimanja nagrade biti u obavezi da dostavi eventualne druge lične podatke u svrhu dodele nagrade (npr. telefonski broj).

Organizator će diskvalifikovati učesnika ako utvrdi da je dostavio lažne, netačne ili tuđe podatke ili ako utvrdi da je učesnik maloleltan i sumnja da je zloupotrebio nagradni konkurs.

Oglasi
Oglasi

Pravila Barcaffe nagradne igre

Barcaffe nagradna igra traje do 29.05.2022, a za učestvovanje posetite www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!