Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

A1 nagradna igra traje od 29.6.2022. godine do 03.07.2022. godine do 23:59 časova.

Nagrade:

  • 1+1 putovanje u Austriju povodom Formula 1 Grand Prix događaja 10. jula 2022

Putovanje obuhvata: povratne avio karte na relaciji Beograd – Beč – Grac, putno osiguranje u periodu od 08.07.2022. do 10.07.2022. za dve osobe, smeštaj u hotelu Park u Gracu (dva noćenja sa doručkom za dve osobe) u periodu od 08.07.2022. do 10.07.2022., transfer od smeštaja do mesta održavanja trke i povratak u smeštaj, kao i ulaznice za događaj u periodu od 08.07. do 10.07.2022. godine.

Pravo učešća

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

Na A1 konkursu mogu učestovati isključivo fizička lica, bez obzira na državljanstvo, sa uredno prijavljenim prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i korisnici su Twitter mreže.

Oglasi

Kako učestvovati?

Na Twitter profilu A1 Srbija u komentaru OBJAVE KONKURSA napišite kreativni odgovor na pitanje „Koji istorijski F1 momenat ćeš zauvek pamtiti“

Napomene:

  • Komentari postavljeni od strane učesnika kreativnog konkursa biće vidljivi na Twitter profilu, za vreme trajanja kreativnog konkursa i nakon toga.
  • Organizator može da diskvalifikuje svako neprimereno učestvovanje

Odabir i objava dobitnika

Najkasnije dana 04.07.2022. će na Twitter profilu organizatora biti objavljeni rezultati izbora žirija i informacija o autorima pobedničke prijave.

Dodela nagrada

Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagrade najkasnije 07.07.2022

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem komentara ili poruke na Twitteru u cilju dobijanja osnovnih kontakt podataka učesnika (ime i prezime, kontakt telefon).

Oglasi
Oglasi

Kako bi organizator bio u mogućnosti da dobije navedene neophodne podatke, dobitnik konkursa je u obavezi da se javi organizatoru najkasnije 05.07.2022. do 17h putem direktnih poruka (u inbox) na Twitteru, a radi razmene navedenih podataka nakon čega će ih obavestiti o datumu i mestu predaje nagrade.

Nakon obaveštavanja, organizator će pobedniku na prodajnom mestu A1 Srbija tražiti neophodne lične podatke (imejl adresu, broj pasoša, datum važenja putne isprave – u cilju kupovine avio karata i potvrde rezervacije u hotelu u kom će biti smešteni) i lična dokumenta u cilju provere identiteta i radi prijave poreza. Prilikom predaje nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta

Učestvovanje

Za učestvovanje na A1 konkursu kliknite OVDE

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!